7 beste WordPress plugins voor jouw website

Heb jij wel eens dat website traag laadt of dat je rare spam berichten krijgt? Of wil je gewoon wat hoger scoren in Google? Deze blogpost is speciaal voor jou geschreven! Deze 6 beste Wordpress plugins worden gebruikt om jouw website nog beter te maken. Let er wel op dat je de juiste kiest, als je de verkeerde kiest kan het problemen opleveren met je website. Veel plug-ins zijn slecht gecodeerd en kunnen problemen opleveren. Dit is niet een middelmatige plug-in lijst, dit zijn naar onze mening de beste plug-ins die ooit zijn gemaakt! Of je nou personal trainer, schoonheidsspecialist, stratenmaker of coach bent, deze plug-ins helpen je verder.

#1 Beste lay-out plugin-in: Visual Composer

Dit is absoluut de nummer 1 plug-in als je een prachtige website wilt maken zonder moeite. Visual Composer is een drag-and-drop plug-in die ontzettend makkelijk in gebruik is voor een beginnende gebruiker. Je kan al je pagina’s prachtig vormgeven. Dit is een betaalde plug-in, maar het is dubbel en dwars het bedrag waard.

Heuga Design gebruikt het dagelijks! Bekijk de plug-in

beste wordpress plugins heuga design

#2 Beste SEO plug-in: SEO by Yoast

Een goede search engine optimization (SEO) zorgt er voor dat je hoog scoort in google. Hoe hoger je scoort in Google, des te meer mensen jouw website zullen bezoeken. SEO by Yoast is de #1 op dit gebied. Het helpt je op alle gebieden van SEO: zoektermen, keywords, meta-data en pagina informatie.

#3 Beste caching plugin: WP Rocket

Caching zorgt ervoor dat je website sneller geladen wordt. Het is essentieel want een trage laadtijd zorgt er voor dat mensen je website wegklikken. Niemand wil 30 seconden wachten op een website. Alles moet zo snel mogelijk! WP Rocket is ontzettend makkelijk om in te stellen in tegenstelling tot andere caching plugins. De gebruiksvriendelijkheid qua instelling is de reden dat we deze plug-in als nummer 1 kiezen.

#4 Beste social sharing plugin: Jetpack

Het beste onderdeel van Jetpack is de social sharing module. Dit wordt gebruikt om content van je site te delen op social meda. Ideaal als je waardevolle content creëert voor je bezoekers. Als zij dit delen dan zal je organische bereik namelijk stijgen. Je zult geen simpelere plug-in vinden voor je social media voor WordPress. Naast social media biedt Jetpack je ook nog een hoop andere mogelijkheden die super handig zijn.

#5 Beste contactformulier plugin: Gravity Forms

Na al deze jaren is Gravity Forms nog steeds het beste. Het klaart gewoon de klus. Een contactformulier wordt gebruikt om bezoekers contact te laten opnemen via je website. Deze plug-in kan gebruikt worden voor simpele e-mail opt-in forms tot complexe betaal en planning applicatie formulieren. Er is alleen geen gratis versie van Gravity forms. Het is gewoon zo goed dat dit ook niet nodig is!

#6 Beste back-up plugin: Vaultpress

Backups zijn ingewikkeld. Om te zorgen dat ze effectief zijn moeten ze automatisch, betrouwbaar en makkelijk zijn om te te laden. Vaultpress zelf is geen plug-in, maar de plug-in is een extensie van het gehele systeem. Er is geen vervanging voor deze plug-in. Het is zo ontzettend makkelijk dat het onmisbaar is voor jouw WordPress website.

#7 Beste security plug-in: Bruteprotect

Een goede beveiliging is essentieel voor je website. Helemaal al sinds de nieuwe data-lek wetgeving die ingevoerd is in Nederland. Je moet zorgen dat je website goed beveiligd is om je eigen en andermans gegevens goed te beveiligen. Deze plug-in beschermt je tegen spam en hackers. Zoals de rest in de website beveiliging wereld, is dit niet 100% veilig. Het scheelt al wel een hele hoop als de juiste maatregelen van tevoren neemt. En Brutoprotect is de perfecte partner voor deze klus!

Dit zijn de 6 beste WordPress plug-ins die je kunt installeren op je website. De meeste zijn gratis, maar sommige zijn ook betaald. Geloof mij, het is het waard! Heb je een website en weet je niet zeker of het beter kan preseteren? Vraag een gratis adviesrapport bij mij aan. Let op: dit is maar tot 1 augustus geldig! Wees er snel bij dus.

Vraag een offerte aan

Over ons

Heuga Design helpt ondernemers met het ontwikkelen van een creatieve identiteit on- en offline en het optimaal inrichten van online marketingkanalen.

Stuur ons een bericht!

More from our blog

See all posts