Web Design Services

Drukwerk laten ontwerpen?

Om uw marketingactiviteiten te ondersteunen helpt Heuga Design u met de realisatie van promotiemateriaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flyers, brochures, t-shirts, beurspromotie of autobelettering. Je kiest de stijl, kleur, lettertypes en foto's en wij maken op basis hiervan de opmaak. 

Stap 1:
Gesprek

De eerste stap is een inleidend gesprek. Hier worden uw wensen helder gemaakt en bedenken we samen een concept. Deze wordt vervolgens uitgewerkt en gepresenteerd.

Stap 2:
Ontwerpen

Naar aanleiding van het gesprek wordt er een concept opgemaakt. Deze wordt samen met jou besproken en bijgeschaafd. Als deze akkoord is volgt de ontwikkeling van het logo.

Stap 3:
Oplevering

Als je akkoord bent met het ontwerp dan worden deze geëxporteerd en aangeleverd. We sturen het naar een van onze partners die het drukt en het wordt netjes bij je afgeleverd.

Projecten waar we trots op zijn.

Elk project begint met zijn eigen basis, wensen en doelen. Wij pakken elke uitdaging met volle passie aan en garanderen een mooi resultaat dat ook iets oplevert!

Drukwerk door ons laten maken?

Wil je een offerte aanvragen of simpelweg weten wat er mogelijk is? Vraag net zoals veel andere ondernemers een offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Recenies

Fields marked with an * are required

Vaak gestelde vragen

 

Zijn er nog extra kosten naast het eenmalige tarief?

Nee, je betaalt voor het logo ontwerp de aangegeven prijs exclusief btw. Deze zijn eenmalig en er zijn geen kosten achteraf aan verbonden

Hoe snel wordt mijn logo opgeleverd?

Na de intakte of je bestelling gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Je krijgt meestal binnen vijf werkdagen de eerste voorbeelden toegestuurd. Het is natuurlijk lastig om aan te geven hoe lang het precies duurt. Omdat het maken van een logo een creatief proces is kan dit soms korter of langer duren. De gemiddelde tijd is 3 dagen! Mocht dit anders zijn dat laten we je dat weten. Totaal duurt het ontwerpen gemiddeld 2 weken.

Kan ik een vectorbestand van het logo krijgen?

Ja, het vectorbestand krijg je bij de oplevering. Deze heb je nodig om je logo te laten drukken op je auto, kleding of andere (groot) drukwerk.

Wie heeft de rechten op het logo?

Alle rechten worden na oplevering overgedragen aan de opdrachtgever, je kan er dus mee doen wat je wilt! 

Waar kan ik terecht met vragen?

Indien je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of de chatfunctie. Dat kan via het e-mail adres info@heugadesign.nl We proberen om alle e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden. Via de website kan je ons een chatbericht sturen of je kunt ons bellen op 06 5230 5509.