Huisstijl laten maken?

Een goede huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij je (potentiële) klanten. Heuga Design helpt ondernemers met het bedenken, uitwerken en ontwikkelen van een passende huisstijl. Zo ben je verzekerd van een goede eerste indruk!

Stap 1:
Gesprek

De eerste stap is een inleidend gesprek. Hier worden uw wensen helder gemaakt en bedenken we samen een concept. Deze wordt vervolgens uitgewerkt en gepresenteerd.

Stap 2:
Ontwerpen

Nadat de debriefing is goedgekeurd wordt er een concept huisstijl ontwikkeld Deze wordt samen met jou besproken en aangepast. Na akkoord worden alle producten ontwikkeld.

Stap 3:
Oplevering

Als je akkoord bent met het ontwerp dan worden deze geëxporteerd en aangeleverd. Je ontvangt het in alle formaten voor je website en drukwerk.

Wat krijg je als je een huisstijl laat maken?

Onze garantie 

Huisstijl op basis van bedrijfsidentiteit uniek dus undefined
Intake op locatie we komen naar jou toe  undefined
Onbeperkte aanpassingen jij tevreden, wij tevreden undefined
Persoonlijke begeleiding voor een optimaal resultaat undefined

 Dit krijg je

Logo jpg, eps, ai, ttif undefined
Ontwerp voor Briefpapier, enveloppe en visitekaartje in PDF undefined
Social media profiel foto en omslag in alle gangbare formaten undefined
500 visitekaartjes voor een goede eerste indruk! undefined

Elk project begint met zijn eigen basis, wensen en doelen. Wij pakken elke uitdaging met volle passie aan en garanderen een mooi resultaat dat ook iets oplevert!

Een logo door ons laten maken?

Wil je een offerte aanvragen of simpelweg weten wat er mogelijk is? Vraag net zoals veel andere ondernemers een offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Recenies

Fields marked with an * are required

Vaak gestelde vragen

 

Zijn er nog extra kosten naast het eenmalige tarief?

Nee, je betaalt voor het logo ontwerp de aangegeven prijs exclusief btw. Deze zijn eenmalig en er zijn geen kosten achteraf aan verbonden

Hoe snel wordt mijn logo opgeleverd?

Na de intakte of je bestelling gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Je krijgt meestal binnen vijf werkdagen de eerste voorbeelden toegestuurd. Het is natuurlijk lastig om aan te geven hoe lang het precies duurt. Omdat het maken van een logo een creatief proces is kan dit soms korter of langer duren. De gemiddelde tijd is 3 dagen! Mocht dit anders zijn dat laten we je dat weten. Totaal duurt het ontwerpen gemiddeld 2 weken.

Kan ik een vectorbestand van het logo krijgen?

Ja, het vectorbestand krijg je bij de oplevering. Deze heb je nodig om je logo te laten drukken op je auto, kleding of andere (groot) drukwerk.

Wie heeft de rechten op het logo?

Alle rechten worden na oplevering overgedragen aan de opdrachtgever, je kan er dus mee doen wat je wilt! 

Waar kan ik terecht met vragen?

Indien je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of de chatfunctie. Dat kan via het e-mail adres info@heugadesign.nl We proberen om alle e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden. Via de website kan je ons een chatbericht sturen of je kunt ons bellen op 06 5230 5509.