Web Development Services

Social Media Marketing

Social media, je kan er niet meer omheem. Het is dan ook het perfecte middel om bezoekers naar je website te krijgen. Heuga Design helpt met het opzetten, koppelen en beheren van social media accounts.

Aanmaken

Wil je beginnen met social media, of denk je dat er meer te halen valt? Wij helpen je graag. Heuga Design analyseert welke social media het best ingezet kan worden. Vervolgens worden de accounts aangemaakt en gestyled op basis van je huisstijl. Achteraf worden de accounts gekoppeld aan je website. 

Plaatsen van content

Als de accounts gekoppeld zijn dan is het belangrijk om content te gaan plaatsen. Wij doen onderzoek en geven je advies over wat voor content je moet plaatsen om optimaal traffic te generen naar je website. Wij kunnen het content plaatsen ook uit handen nemen.

Adverteren

Door de SEO en SEA komen er meer mensen naar je website, maar kopen ze ook iets? Weten zij hun weg te vinden? Snappen zij de website? Conversie optimalisatie leidt tot meer inzicht in uw websitebezoekers en uiteindelijk tot meer verkoop en loyaliteit.

Wereldwijd is de aanwezigheid op social ontzettend groot. Wanneer alleen al Facebook bekijken, wordt de omvang direct duidelijk. Facebook heeft inmiddels meer dan 167 miljoen leden. Als Facebook een land zou zijn dan zou dit het zesde land ter wereld zijn na China, Brazilië, Indonesië, India en de Verenigde Staten.

Als we puur naar Nederland kijken, is de markt ook indrukwekkend. Nederland is in Europa koploper wat betreft het online surfgedrag.  Uit onderzoek van comScore is gebleken dat Nederlanders in maart 2011(!) gemiddeld 34,4 uur online waren. De sociale netwerkcategorie groeide volgens onderzoek van comScore in een jaar tijd met 18% naar 11,5 miljoen bezoekers.

Content in eigen huisstijl

Als je online communiceert dan is het belangrijk dat dit consistent gebeurt. Om een goed verhaal te vertellen moet de content die je toont aansluiten op je huisstijl. Vaak zie je ondernemers die zelf snel wat in elkaar zetten, maar dit werkt averechts naar klanten toe!

Maandelijks advies

Aan de hand van analyses geven je elke maand persoonlijk advies over je social media. Welke content of advertenties scoren goed? Wat kunnen we doen om het nog meer te laten groeien? We adviseren je graag. zodat jij je business verder kan laten groeien.

Wat is inbegrepen bij een social media pakket?

Vanaf 175,- exclusief btw

Intake van de website een uitgebreide analyseundefined
On-page SEO optimalisatie voor 4 pagina's undefined
Keyword optimalisatie voor de beste resultatenundefined
Advies over content om maximaal te scoren undefined
Ontwerpen van pakkende visuals voor veel clicks undefined
Geoptimaliseerde advertentiecampagnes meer bereik = meer traffic undefined

Tijd om in te zetten op social media?

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Fields marked with an * are required